Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Μια βραδιά με τη Μανίνα


Κατά γενική ομολογία ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Ουσιαστική και πλούσια σε περιεχόμενο και συναισθήματα. Μαζί με τον Θανάση Τσιρταβή παρουσιάσαμε το καινούριο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη, το «Κάτι μου κρύβεις» των εκδόσεων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, μπροστά σε ένα πολύ φιλικό κοινό, μια μεγάλη παρέα παλιών και νεότερων Καβαλιωτών όπου η διάθεση ήταν χαλαρή, και η συζήτηση που ακολούθησε πολύ ενδιαφέρουσα.
Το απόλαυσαν όλοι, η Μανίνα κι εμείς με το Θανάση το χαρήκαμε, οι περισσότεροι προμηθεύτηκαν το βιβλίο και περίμεναν υπομονετικά για μια αφιέρωση από τη συγγραφέα.
Άψογη η οργάνωση από το βιβλιοπωλείο Μερτζιανίδη ενώ στο τέλος σχηματίστηκαν μικρές και μεγαλύτερες παρέες που κατηφόρισαν προς τις ταβέρνες και τα μπαράκια της Θεοδώρου Πουλίδου γιατί η δροσερή Καβαλιώτικη βραδιά επέβαλε την παράτασή της μέχρι τα μεσάνυχτα και βάλε.
Να είσαι καλά Μανίνα μας, δημιουργική, όχι μόνον να μας ταξιδεύεις με τα βιβλία σου αλλά να μας δίνεις τις αφορμές και για άλλες τέτοιες γλυκιές, όμορφες κι αγαπησιάρικες βραδιές. (Οι φωτογραφίες είναι της καλής μας φίλης Magda Schmid)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου